METALHARD ACTIV SRL este o companie cu capital privat infiintata in anul 2011 cu scopul de a activa in domeniul productiei de profile metalice. Capacitatile noastre de productie ne permit sa putem executa o gama variata de profile metalice cu grosimi cuprinse intre 0,2 si 7 mm.

 

Avand in vedere vasta experienta acumulata in productia de profile metalice in momentul de fata va putem pune la dispozitie o gama variata de produse de calitate superioara:

• Armaturi metalice zincate pentru profile pvc
(Profil patrat, Profil rectangular, Profil tip U, Profil tip C, Profil tip G)

 

Dotarile noastre tehnologice permit executia de armaturi pentru sisteme de profile pvc cum ar fi :

• ACTUAL, ALUPLAST, BAUFEN, BAUPLAST, BRUGMANN, DECCO, DECEUNINCK, ETEM, EXTRUPLAST, GEALAN, HAMMER, KBE, KMG, KOMMERLING, OTTO RICHTER, PROFILINK, RAMPLAST, REHAU, ROPLASTO, SALAMANDER, SCHUCO, SIGPLAST, TERAPLAST, TROCAL, VEKA, VERATEC, VIVAPLAST, WEISS, WINDOLINE, WINTECH, WYMAR.

• Profile metalice zincate pentru gips-carton ( CD ,UD,UW,CW )

• Glafuri (pervaze) metalice din tabla prevopsita

• Profile pentru containere modulare

• Structura pentru parcuri de panouri fotovoltaice

• Foi de tabla zincata si prevopsita

• Fasii (inele) de tabla galvanizata

 

Materia prima este achizitionata de la diversi producatori de prestigiu din tara si strainatate.


Anunţ

 

Anunţ public
05.01.2021

 

 

SC METALHARD ACTIV SRL, titular al proiectului „Hală depozitare”, anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare fără evaluarea impactului asupra mediului de către APM Galaţi, în cadrul procedurii de evaluare asupra mediului pentru proiectul “Hală depozitare”, propus a fi amplasat în intravilan municipiul Galati, T 176, P4;5, nr. cadastral 110419, judeţul Galaţi.

 

Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la următoarea adresă de internet: http://apmgl.anpm.ro la secţiunea Reglementări – Acordul de mediu – Proiect decizie etapă de încadrare.

 

Publicul interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunţului pe pagina de internet a APM Galaţi, pe adresa de e-mail: office@apmgl.anpm.ro sau fax 0236 471009.

 


Anunţ

 

Anunţ public
14.10.2020

 

 

SC METALHARD ACTIV SRL anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul „Hală depozitare”, propus a fi amplasat în intravilan municipiul Galati, T 176, P4;5, carte funciară 110419, nr. cadastral 110419, judeţul Galaţi.

 

Informaţiile privind proiectul propus pot fi consultate pe pagina de internet a autorităţii competente pentru protecţia mediului APM Galaţi, http://apmgl.anpm.ro, secţiunea Reglementări – Acordul de mediu – Documentaţii procedura EIA şi EA – Memorii de prezentare 2020 şi la sediul SC Metalhard Activ SRL din municipiul Galati, Str. Brăilei nr. 308A.

 

Observaţiile publicului se primesc zilnic la APM Galaţi pe adresa de  e-mail: office@apmgl.anpm.ro sau fax: 0236 471009.